ALO 174
ALO 177
Görme Engelliler
TR
  • EN

T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI
KIRKLARELİ İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ
  • Anasayfa
  • KURUMUMUZ
    • İL MÜDÜRÜ
    • İL MÜDÜR YARDIMCILARI
      • ULAŞ AY
      • ONUR KARADAĞ
    • ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİ
      • GIDA VE YEM
      • BİTKİSEL ÜRETİM VE BİTKİ SAĞLIĞI
      • HAYVAN SAĞLIĞI VE YETİŞTİRİCİLİĞİ
      • BALIKÇILIK VE SU ÜRÜNLERİ
      • ARAZİ TOPLULAŞTIRMA VE TARIMSAL ALTYAPI
      • ÇAYIR MERA VE YEM BİTKİLERİ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
      • KIRSAL KALKINMA VE ÖRGÜTLENME
      • KOORDİNASYON VE TARIMSAL VERİLER
      • İDARİ VE MALİ İŞLER
    • İLÇE MÜDÜRLÜKLERİ
      • BABAESKİ
      • DEMİRKÖY
      • KOFÇAZ
      • LÜLEBURGAZ
      • PEHLİVANKÖY
      • PINARHİSAR
      • VİZE
    • BİRİMLER
    • PERSONEL DURUMU
    • GÖREVLERİMİZ
    • KURUM FOTOĞRAFLARI
    • ORGANİZASYON ŞEMASI
    • KURULUŞUMUZ
  • YATIRIM REHBERİ
  • İL YAYIM PROGRAMI
  • KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ
    • DENETİM VE KONTROL İŞLEMLERİ SÜRECİ
    • TARIMSAL ALTYAPI SÜRECİ
    • YETKİLENDİRME
    • TARIMSAL DESTEKLER SÜRECİ
    • BİTKİ SAĞLIĞI, HAYVAN SAĞLIĞI VE REFAHI SÜRECİ
    • İMŞ-DH
  • BRİFİNGLER
  • BASIN
    • BASINDA BİZ
    • MAKALELER
  • COVİD-19 TEDBİRLERİ
  • İletişim
Ara
    Skip Navigation LinksKırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü > Menu

Gıda ve Yem

Şube Müdürü

​

Taner AKCAKAYA

Gıda ve Yem Şube Müdür V.​

Gıda Mühendisi

Tel: 288-214​ 35 47-105

 

Şube Müdürümüzün Özgeçmişi

​​
 ​
ADI SOYADITaner AKCAKAYA
ÜNVANIGıda Mühendisi
TELEFON0 288 214 80 46/105
E-POSTA ADRESİtaner.akcakaya@tarimorman.gov.tr
DOĞUM YERİ VE TARİHİKarabük 19.03.1986
EĞİTİM DURUMU ​ ​ ​Gülizar Zeki Obdan Lisesi (Yabancı Dil Ağırlıklı)
Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü
 
 
YABANCI DİLİngilizce (iyi)
MEDENİ DURUMUEvli
ÇALIŞMA HAYATI ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ 
Çevre Laboratuvarı Satış Mühendisi (2012)
 
Pendik Sosyal Yardımlaşma Vakfı Sosyal İnceleme görevlisi (2013-2014)
Kırklareli İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Gıda Kontrol Görevlisi (2014-2017)
Kırklareli İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü (2017)
 
 
 
 
 ​

Personel Listesi

                           GIDA ve YEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİ
Adı Soyadı Görevi Dahili  E-Posta Adresi
Taner AKCAKAYA Şube Müdürü V. 105  39.gidayem@tarimorman.gov.tr
Evçin OSMANOĞLU Veteriner Hekim 129  evcin.celik@tarimorman.gov.tr
​Şener KARABULUT ​Veteriner Hekim ​131 ​sener.karabulut@tarimorman.gov.tr
​Yiğit AKIN ​Veteriner Hekim ​131 ​yigit.akin@tarimorman.gov.tr
​Egemen ATILGAN ​​Veteriner Hekim ​133 ​egemen.atilgan@tarimorman.gov.tr
​Tufan SÜERDEN ​Veteriner Hekim ​131tufan.suerden@tarimorman.gov.tr
​Mustafa ŞAHİN
​Veteriner Hekim
​130
​sahin_mustafa@tarimorman.gov.t
Sevinç SÜLEYMANOĞLU Ziraat Mühendisi 129  sevinc.suleymanoglu@tarimorman.gov.tr
Reşat DOĞAN Gıda Mühendisi 130  resat.dogan@tarimorman.gov.tr
Sedef BİRCAN            Gıda Mühendisi 131sedef.bircan@tarimorman.gov.tr
​Umut YOLDAŞ ​​Gıda Mühendisi ​130 ​umut.yoldas@tarimorman.gov.tr
​Gizem ŞÖFÖRTAKIMCI
​Gıda Mühendisi 
​131
​gizem.yildiz@tarimorman.gov.tr
​Emine Meltem AKKERMAN
​Gıda Teknikeri
​129
eminemeltem.akkerman@tarimorman.gov.tr
​Gizem KARADAĞ ​Veteriner Hekim ​131 ​gizem.akbaba@tarimorman.gov.tr
Necati KALYONCU        Uzman 134  necati.kalyoncu@tarimorman.gov.tr
Samet URUN
Mühendis                134  samet.urun@tarimorman.gov.tr
 Fatma Selen YALÇINKAYA  Mühendis  133  
 Emre Toprak İPCİ  Mühendis  133  emre.toprakipci@tarimorman.gov.tr
​Burçin YOLDAŞ
​Mühendis
​
​

Şube Müdürlüğünün Görevleri

GIDA VE YEM ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNÜN GÖREVLERİ

a) Gıda ve yem güvenilirliğini gözeterek tüketiciyi ve halk sağlığını koruyucu tedbirleri Bakanlığın belirlediği esasları il düzeyinde yürütmek,

b) Gıda, gıda katkı maddeleri ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemelerin üretim, işleme ve satış-pazarlama ile ilgili izin ve kayıtlarını yapmak, üretim, satış yeri ve toplu tüketim yerlerinin izleme, kontrol ve denetimlerini yapmak,

c) Gıda, gıda katkı maddeleri ve gıda ile temasta bulunan madde ve malzemelerin ihracat ve ithalatında Bakanlık ile ilgili işlemlerinin il düzeyindekilerini yürütmek,

ç) Organik tarım ve iyi tarım uygulamalarına göre üretilen ürünlerin gıda güvenirliği yönüyle denetimlerini yapmak,

d) Bakanlıkça verilen görev çerçevesinde gıda kalıntı izlemeleri yanında bireysel şikayet veya alo gıda ihbar hattına gelen şikayetlerle ilgili gerekli inceleme ve denetleme işlemlerini yürütmek,

e) Gıda ve beslenmeyle ilişkili olarak gerek bakanlıktan gelen, gerekse il düzeyinde belirlenmiş projelerle ilgili çalışmalar yürütmek,

f) Konusunda faaliyet gösteren laboratuvarları mevzuatı çerçevesinde belgelendirilmek, kaydını almak, izlemek, yetkili oldukları hususlarda denetlemek,

g) Yem ve yem katkı maddelerinin üretim, işleme ve satış, ihracat, ithalat ile ilgili olarak gerekli kontrolleri ve işlemleri yapmak, denetlemelerini gerçekleştirmek,

ğ) Görev alanı ile ilgili tarımsal bilgileri ve yeni teknolojileri çiftçilere ulaştırmak, tüketicileri bilgilendirmek, çiftçi çocukları, kadınlar ve gençler için eğitim programlarını ve projeleri uygulamak,

h) Diğer mevzuat ve il müdürü tarafından verilecek benzeri görevler yapmak.

Mevzuat ve Yönetmelikler

​

GIDA İŞLETMELERİNDE YEREL, MARJİNAL VE SINIRLI FAALİYETLERİN DÜZENLENMESİNE DAİR TEBLİĞ

​OKUL KANTİNLERİNE DAİR ÖZEL HİJYEN KILAVUZU
​OKUL KANTİNLERİNE DAİR ÖZEL HİJYEN EĞİTİMİ SUNUMU 1
​OKUL KANTİNLERİNE DAİR ÖZEL HİJYEN EĞİTİMİ SUNUMU 2
​TÜRK GIDA KODEKSİ ETİKETLEME YÖNETMELİĞİ
​TÜRK GIDA KODEKSİ ETİKETLEME YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
​GIDA İŞLETMELERİNİN KAYIT VE ONAY İŞLEMLERİ  ​
Gıda Üreten İşletmecilerden Kayıt Başvurusunda İstenen Belgeler​.   Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız...
Hazır Yemek İçin Kayıt Başvurusunda İstenen Belgeler.​   Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız...
​Satış Toplu Tüketim İçin Kayıt Başvurusunda İstenen Belgeler.   Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız...
​Parakende İşletmeler İle Taşıma ve Depolama Konusunda Faaliyet Gösteren İşletmelerin Kayıt Başvurusunda İstenen Belgeler.   Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız...
​YEM SEKTÖRÜ İÇİN İYİ ÜRETİM UYGULAMALARI VE HİJYEN KILAVUZU
​TOPLU TÜKETİM YERLERİ İÇİN HİJYEN ESASLARI
​GIDA SATIŞ YERLERİ İÇİN HİJYEN ESASLARI
​ET VE ET ÜRÜNLERİ SATAN KÜÇÜK İŞYERLERİ İÇİN HİJYEN ESASLARI
​FIRINCILIK VE PASTANE MAMULLERİ ÜRETİMİ İÇİN HİJYEN ESASLARI
​SAKATAT HAZIRLAYAN, SATAN, DEPOLAYAN VE DAĞITIMINI YAPAN İŞYERLERİ İÇİN HİJYEN ESASLARI
​
​
​
​

Kayıt/Onay Başvuru Formları

​Et-Süt İşletmeleri ve Süt Toplama Merkezleri Onay İşlemleri İçin Ek-10 
Et-Süt İşletmeleri ve Süt Toplama Merkezleri Onay İşlemleri İçin Ek-11​
​Satış Toplu Tüketim ve Üretim Yerleri Kayıt İşlemleri İçin Ek-4
​Yem İşletmeleri Kayıt/Onay İşlemleri İçin Ek-4
​
​
​
​
​
Okul Sütü Uygulama Rehberini Görmek İçin Tıklayınız...
Kırklareli Tarım Çocuk Dergisini Görmek için Tıklayınız...

E-HİZMETLER

Gübre Takip Sistemi

Gübre Takip Sistemi

Tarım Tv

Tarım Tv

III. Tarım Orman Şurası

III. Tarım Orman Şurası

Alo 180

Alo 180

Geleceğe Nefes

Geleceğe Nefes

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Gıdanı Koru Sofrana Sahip Çık

Ekmeğini İsraf Etme

Ekmeğini İsraf Etme

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Genç Çiftçilerin Desteklenmesi Projesi

Yeşil Masa Projesi

Yeşil Masa Projesi

http://www.evf.gov.tr/

http://www.evf.gov.tr/

Kulak Küpe Sorgulama

Kulak Küpe Sorgulama

Hayvan Bilgi Sistemi

Hayvan Bilgi Sistemi

Tarım Orman Bülteni

Tarım Orman Bülteni

Türk Tarım Orman Dergisi

Türk Tarım Orman Dergisi

İLETİŞİM

    Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü
  • Adres : Karacaibrahim Mahallesi Fahrettin Altay Caddesi No: 84 KIRKLARELİ

  • Telefon : 0288 214 35 47

  • Faks : 0288 214 10 71

  • E-Posta : kirklareli@tarimorman.gov.tr

Android
IOS

HIZLI MENÜ

  • Kullanıcı Girişi
  • Biyogüvenlik
  • e-Kütüphane
  • e-İmza Servisi
  • Intranet
  • Hizmet İçi Eğitim
  • Bakanlık e-Posta
  • Arabuluculuk
YUKARI ​